Lär känna dina kunder och vässa ditt erbjudande

Samla kundfeedback automatiskt med Touch&Tells enkla men kraftfulla terminaler

 

Kontinuerlig, automatisk feedback 

Vi förstår hur viktigt det är att lyssna på kunder och göra små förbättringar i verksamheten för att hålla sig på topp. Därför finns Touch&Tell. Vi hjälper dig göra kundundersökningar på ett bättre och roligare sätt. 

Med Touch&Tell får du snabbt och kostnadseffektivt just den kundinformation du behöver för att optimera ditt erbjudande. 

Våra terminaler står framme obemannade 24 timmar om dygnet var som helst i världen. Allting bevakas och styrs på distans. 

 
 

Nå kunder du annars inte når

Du behöver inte ha kundens kontaktuppgifter för att kunna ställa frågor.

Se förändringar över tid

Är kunderna mer nöjda idag än de var igår? Hur förändras resultatet med årstid, veckodag eller tid på dygnet? 

Jämför olika platser

Vilka av dina platser går det bra för och vilka behöver hjälp? Jämför allt från två platser till hundratals. 

Ingen handpåläggning

Eftersom terminalerna är obemannade kan du samla feedback kontinuerligt, även när du är extra upptagen.

Samla in kontaktuppgifter

Bygg din kunddatabas och följ upp efter besöket. 

Motivera ditt team

Dela dagliga resultat med din personal och låt dem ta kontroll över servicen.

 
 

Vi skräddarsyr vår tjänst efter just dina behov så att du får ut allt av Touch&Tell och når dina mål.

 
 

Vill du veta mer?

Kunder i flera industrier

Touch&Tell används på många olika sätt inom många olika områden. Här är några av våra kunder och vad de säger om oss.

 
 
Vårt samarbete med Touch&Tell har utmynnat i en diger bank av statistik som vi tar avstamp från i vår verksamhetsplanering och i vårt profilerings- och verksamhetsutvecklingsarbete.
— Jaana Atosuo, Kommunikationschef på Västarvet
 
Med hjälp av Touch&Tell kan vi tydligt påvisa förbättringar inom prioriterade områden. Vi är mycket nöjda.
— Stefan Hummel, Vice Regiondirektör på Bilia
Vi är väldigt nöjda med det snabba och professionella stöd vi får från Touch&Tell, inte minst förslagen till utveckling.
— Lena Holmberg, Innovationsrådgivare på Chalmers Innovationskontor

Lätt att komma igång

Vi tillhandahåller allt du behöver och hjälper dig genom varje steg. 

Steg 1. Skapa din första undersökning tillsammans med oss

Vi hjälper dig formulera frågor baserat på dina mål och vår erfarenhet. Om du vill kan du även logga in på webben och själv skapa, byta, eller ta bort frågor. 

Touch&Tell har stöd för flera olika typer av frågor så som “glada gubbar”, flervalsfrågor, fri text och “Net Promoter Score”. Du kan ställa följdfrågor beroende på vad folk svarar, och översätta undersökningen till flera språk. 

Om en fråga inte ger den information du vill åt är det väldigt lätt att ändra din undersökning. Byt frågor via Touch&Tell på webben (eller be oss göra det åt dig) så uppdateras frågorna på alla dina terminaler automatiskt inom en minut.

Steg 2. Vi levererar dina Touch&Tell-terminaler

Touch&Tell-terminalerna levereras dit du vill. De anländer färdigmonterade och med 3G-uppkoppling. Du behöver bara koppla in kontakten och trycka på start-knappen. Vi skickar även med ett lås som du kan använda för att skydda terminalen. Som tillval designar och trycker vi en skräddarsydd skylt med din logotyp och ditt budskap. 

Du hyr terminalerna av oss. Därför tar vi fullt ansvar för att de alltid fungerar. Det finns ingen extra startkostnad och du kan enkelt prova tjänsten utan att binda upp dig på långa avtal. Välj hur många terminaler du vill ha och vi levererar, oavsett om det är en eller flera hundra.

Steg 3. Få resultatet på det sätt som passar dig bäst

Vi tycker att våra rapporter ska anpassa sig till dig, inte tvärtom, så vi tar fram ett rapportformat som är skräddarsytt till just din verksamhet. Du kan ta del av rapporten genom att logga in på webben, få en vecko- eller månadsrapport skickad till dig på mailen, eller lägga in den på ditt intranät. Du behöver inte installera något utan kommer åt alla svar direkt via ditt inlogg på webben. 

Om du vill så kan du även exportera svaren till Excel eller koppla ihop systemet med dina andra affärssystem via vårt API. Du har alltid möjligheten att hämta ut datan och är aldrig fastlåst i vårt system. 

 

 
 

Trevlig och personlig service

Vi hjälper dig att få ut det mesta av Touch&Tell genom att anpassa oss till just dina behov. Du kan när som helst höra av dig till oss för support kring terminalerna eller rapporterna, eller för att diskutera undersökningar och resultat. Vi är alltid nära tillhands och vill se till att du uppnår dina mål med Touch&Tell. 

 
 
 

Alltihop ingår i ett enkelt abonnemang utan extra startkostnad. Priset beror på antalet terminaler du behöver och hur länge du vill ha dem. Kontakta oss så berättar vi mer. 

 
 
 

Hör av dig, så diskuterar vi hur vi kan anpassa Touch&Tell till just din verksamhet. 

 

Enkelt och kraftfullt

Touch&Tell är designat för att göra det väldigt lätt för kunder att lämna feedback och lika lätt för dig att arbeta med resultatet. Bakom enkelheten ligger ett kraftfullt system som tillåter oss att skräddarsy vår tjänst till just dina behov. 

 

Lägg till, ändra och ta bort frågor på distans

Det är aldrig för sent att byta en fråga eller ändra hela din undersökning. Ändringar synkas till alla dina terminaler inom en minut. 

Många frågetyper

Glada gubbar, flervalsfrågor (där du kan göra ett eller flera val), långa fritextfrågor, korta fritextfrågor, Net Promoter Score, ja/nej. Touch&Tell har stöd för alla typer av frågor du kan tänkas behöva. 

Följdfrågor

Vill du ställa en speciell följdfråga till kunder som säger att de är missnöjda? Vill du ställa olika frågor till nya kunder och stamkunder? Styr vilka frågor som visas beroende på vad kunden svarar. 

Flera språk

Översätt din undersökning till olika språk och låt kunden byta mellan dem. Om du inte vill översätta frågorna själv kan vi hjälpa till med det.

Skräddarsydda rapporter

Rapporter ska anpassa sig till dig, inte tvärtom. Vi designar rapporterna efter vilka frågor du ställer och hur du vill arbeta med resultatet. 

Vi ser fram emot att träffas!

Boka en webbdemo...

Skicka din kontaktinformation nedan så återkommer vi.

Har du några specifika frågor du vill att vi svarar på direkt?
 

... eller kontakta oss direkt

 

Touch&Tell AB

Stena Center 1D
412 92 Göteborg
Sverige